HomePartneret dhe bashkepuntoret

Partneret dhe bashkepuntoret

 

Partneret dhe bashkepuntoret
 
Shoqata AAMP për realizimin e qëllimi dhe objektivave të saj bashkëpunon me Institucione shtetërore Arsimore e Shendetsore ne vend, Organizma vendase ose të huaja, Subjekte private, Persona juridikë. Disa nga bashkepuntoret e AAMP jane:
 
Fakulteti i Shkencave te Natyres, Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Infermierise, Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Inxhinierise Matematike e Fizike, Universiteti Politeknik i Tiranes
Spitali privat "Hygeia"
Universiteti Mjekesor Privat "Aldent"
QSUT Zyra e Mbrojtjes nga Rrezatimi
Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"
image002 Perfaqesuesi zyrtar i ELEKTES ne Shqiperi

 

Last modified on E premte, 02 Nandor 2012 17:08
Rate this item
(0 votes)
social share