HomeNjoftime dhe publikimeNjoftim për publikimin e revistës "Albanian Medical Physics"

Njoftim për publikimin e revistës "Albanian Medical Physics"

Njoftohen te gjithe te interesuarit qe kane materiale dhe studime për botim t'i drejtohen AAMP per publikimin e tyre. AAMP do te lancoje revistën "Albanian Medical Physics"

Last modified on E mërkurë, 18 Korrik 2012 10:14
Rate this item
(1 Vote)
social share