HomeNjoftime dhe publikimeNjoftim per aplikim ne AAMP

Njoftim per aplikim ne AAMP

Njoftojme te gjithe te interesuarit se kane filluar regjistrimet e antaresimit ne Shoqaten shqiptare te Fizikes Mjekesore.  Aplikimi eshte i mundur on line ne portalin e hapur posacerisht per kete procedure (http://www.albamp.org/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=6&Itemid=707&lang=sq), me e-mail, rruge postare ose ne zyrat e shoqates. Aplikantet mund te perzgjedhin llojin e antaresimit qe deshirojne si: anetar i AAMP, student, kerkues shkencor, ekspert i Fizikes Mjekesore. Per cdo informacion dhe sqarime te metejshme, ju lutemi kontaktoni ne adresen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to vieë it. . AAMP

Rate this item
(0 votes)
social share