HomeMisioni dhe Objektivat e AAMPStatuti dhe rregullorja e AAMP

Statuti dhe Regullorja e AAMP

 

STATUT I SHOQATËS SHQIPTARE TË FIZIKËS MJEKESORE,
“AAMP”
 
 Statuti është dokument zyrtar i Shoqatës Shqiptare të Fizikës Mjekësore dhe rregullon organizimin dhe funksionimin e saj. Statusi i kësaj shoqate është organizatë shoqërore jo fitimprurëse, (OJF) me seli qendrore në qytetin e Tiranës dhe funksionim në të gjithë Shqipërinë.
 
 
Tiranë, 2012
Rate this item
(0 votes)
social share