Home

AAMP E ANETARESUAR NE EFOMP!

AAMP E ANETARESUAR NE EFOMP!
Përshendetje miq e kolegë!
Pas shumë përpjekjeve të kryera gjatë këtyre muajve, tashmë Shoqata Shqiptare e Fizikës Mjekësore është pjesë e Federatës Europiane të shoqatave të Fizikës Mjeksësore, EFOMP.
Më poshtë gjeni letrën e pranimit të Presidentit të EFOMP Prof. Marco Brambilla si dhe publikimin zyrtar të profilit të AAMP ne faqen zyrtare të EFOMP
Të plotë buletinin mund ta gjeni në:

https://www.efomp.org/…/20191127-EFOMPNewsletterWinter2019.…

Z. Niko Hyka, Kryetar i AAMP, falenderon anëtarët për kontributin e dhënë në këtë proces të rëndësishëm dhe njëkohësisht deklaron se tashmë për AAMP do të nisë një fazë e re dhe se AAMP do të jetë pjesë e pandarë e veprimtarive në fushën e fizikës mjekësore në nivel europian
Suksese AAMP!

#AAMP , #EFOMP#NikoHyka

Rate this item
(0 votes)
social share